Kosmos izdavaštvo na neverovatnoj akciji tokom celog jula – svi naslovi na popustu od 20% do 40%!

Ovog jula predstavljamo KOSMOS IZDAVAŠTVO

Ovog jula vam predstavljamo izdavačku kuću Kosmos!

Svratite do nas da pogledate njihove sjajne naslove, a pri kupovini ostvarite od 20% do 40% popusta na sve naslove!

Kratka biografija Kosmos izdavaštva:

Kosmos izdavaštvo je izdavačka kuća iz Beograda koja se profilisala kroz objavljivanje značajnih i uticajnih romana svetske književnosti, kao i važnih dela iz oblasti psihologije i brojnih drugih izdanja.

Pojavljivanje novih prevoda velikih i značajnih književnih tekstova uvek je značajan kulturni događaj. Među najznačajnijim projektima Kosmos izdavaštva, svakako treba pomenuti nove prevode velikih romana Dostojevskog i Tolstoja prevoditeljke i autorke Katarine Brajović.

U okviru izdavačkih poduhvata Kosmos izdavaštva svakako treba pomenuti i ediciju studija Eriha Froma, jednog od najznačajnijih autora savremene psihološke teorije i psihoterapije.

Jedno od svakako najznačajnijih izdanja Kosmos izdavaštva predstavlja ekskluzivan prevod neobične i začudne Jungove Crvene knjige. Ovu neobičnu i enigmatičnu knjigu Jung je smatrao svojim najznačajnijim radom, iako je, sve do nedavno, bila dostupna samo maloj grupi ljudi.

U izdanju Kosmos izdavaštva objavljena je i zbirka poezije, Stranac Radeta Šerbedžije.

U okviru izdavačkog projekta Kosmos izdavaštva pokrenuta je i edicija dela Irvina Jaloma. U ovoj su ediciji objavljeni njegovi najznačajniji i najuspešniji romani: Kad je Niče plakao, Problem Spinoza, Lečenje Šopenhauerom, Ležanje na kauču, kao i zbirka priča Krvnik ljubavi.

Kosmos izdavaštvo objavilo je najznačajnije romane Eriha Marije Remarka. Kao i Hemingvej, sa kojim je često poređen, Remark se fokusira na ljude, muškarce i žene, uhvaćene u vrtlog ratnog haosa i uništenja.

Među ostalim izdanjima možemo istaći i prevod Istorija zapadne filozofije Najdžela Tabsa, profesora filozofije na Univerzitetu Binčester i istaknutog stručnjaka za Hegelovu filozofsku misao. Ovde možemo pomenuti i uticajnu Betelhejmovu studiju Značenje bajki kao i mnoga dela o kojima se možete informisati na zvaničnom sajtu Kosmos izdavaštva.

 

 

download

 

Sve Kosmos naslove možete pronaći ovde

A listu autora možete pronaći ovde

 

 

 

Ovog leta čitajte samo najbolje knjige, a kod nas ih nabavite na sjajnim akcijama.
Mi vas čekamo sa Kosmos knjigama u Zmaj Jovinoj 22, u pasažu, u podrumu!
Kupujte lokalno i podržite male nezavisne knjižare.
Čitajte, čitajte, čitajte.
Vaša Knjižara Most ❤

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s